Vrijeme je da krene: Koemanu igrači zabijaju nož u leđa
Foto: EPA

Ronald Koeman uskoro bivši

Vrijeme je da krene: Koemanu igrači zabijaju nož u leđa

E. Škorić

Velika kriza drma Everton, a ceh bi vrlo brzo mogao da plati holandski trener Ronald Koeman.

I kladionice su postavile koeficijente prema kojim se jasno da zaključiti kome se sprema otkaz. Najbolje u Engleskoj kotira Koeman, a potom Slaven Bilić. 

Everton je tek 16. na tabeli sa samo osam bodova i na pragu je otkaza, a još veći problem predstavlja činjenica da se "vade" danas protiv Arsenala. 

Meč se igra na Goodison Parku od 14:30 sati i ukoliko Karamele ne ostvare dobar rezultat, teško da će Koeman preživjeti vikend. 

A čini se da ga više u klubu i ne vole, bar ne igrači. Evertonov golman Joel Robles je podržao sve one koji su protiv Koemana, pa je navijačke komentare tipa "Koeman je užasan menadžer" odlučio podržati jednim lajkom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uglavnom, Everton nikada nije bio gori, a Koeman je itekako kriv za ovakvo stanje u klubu koji se ovog ljeta znatno pojačao dovođenjem velikih igrača.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi