Vršajević asistirao u pobjedi Osmanlispora
Foto: EPA

Turska Super liga, 9. kolo

Vršajević asistirao u pobjedi Osmanlispora

Ekipa Osmanlispora je upisala drugu ovosezonsku pobjedu u turskoj Super ligi savladavši Karabukspor sa ubjedljivih 3:0 na svom terenu.

Nakon prvog poluvremena se, međutim, nije moglo naslutiti da će u drugom dijelu biti viđena tri gola, jer je vođena velika borba na sredini terena.

Osmanlispor je poveo u 62. minuti preko Pinta koji je natrčao na loptu koju je odbio golman gostiju.

Domaćini su stigli do 2:0 u 74. minuti. Strijelac gola je bio Gurler nakon sjajne asistencije bh. fudbalera Avdije Vršajevića.

Ekipa Osmanlispora je potvrdila važnu pobjedu u 85. minuti kada je Gurler pogodio za konačnih 3:0.

Karabukspor je u samom finišu utakmice mogao do počasnog pogotka, ali je Torjeov udarac sa bijele tačke u 93. minuti odlično odbranio golman domaćih Karcemarskas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti