Vrsaljko otkrio u kojem klubu nastavlja karijeru

Napušta redove Sassuola

Vrsaljko otkrio u kojem klubu nastavlja karijeru

Šime Vrsaljko je u razgovoru za hrvatske medije potvrdio da će karijeru nastaviti u Atletico Madridu. 

Hrvatski reprezentativac je zahvaljujući partijama u dresu Sassuola etiketiran kao jedan od najboljih bekova u Seriji A, a da to nije prošlo nezapaženo govori i informacija da će od sljedeće sezone nastupati za Atletico Madrid. 

Vrsaljko je za Sportske novosti potvrdio da je realizacija posla u završnoj fazi. 

"Dobro, mogu reći da prema mojim saznanjima u četvrtak Sassuolo i Atletico trebaju finalizirati moj transfer u Madrid. Veliki sam optimist", kazao je Vrsaljko i potom dodao:

"Od prvog trenutka sam čelnicima Sassuola rekao da je Atletico Madrid jedini klub gdje želim ići i nastaviti karijeru. Isto tako sam im rekao da ne želim ići u Napoli, iako su oni već bili dogovorili sve za taj transfer", otkrio je Vrsaljko.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Vrsaljko je prije Sassuola igrao za Genou, Dinamo i Lokomotivu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi