Vrsaljko se pohvalio potpisom za Inter, Lovrenov komentar dobio 6.000 lajkova

Društvene mreže "gore"

Vrsaljko se pohvalio potpisom za Inter, Lovrenov komentar dobio 6.000 lajkova

Hrvatski fudbaler Šime Vrsaljko jučer je i zvanično postao novi član Intera.

On je odmah odlučio da se novim dresom pohvali preko društvenih mreža, a to je zapazio i njegov kolega iz reprezentacije Dejan Lovren koji je odmah 'bacio' komentar.

Štoper Liverpoola je bio kratak i jasan - "Aj lajk", odnosno "sviđa mi se", a njegov komentar je vrlo brzo prikupio skoro šest hiljada lajkova.

Treba reći i to da su Vrsaljka, osim Lovrena, podržali i mnogi drugi sadašnji ili penzionisani fudbaleri kao što su Ivan Perišić ili Ivan Klasnić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

😁👍CONTENTO E FELICE 👏

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti