Vrsaljko u ponedjeljak ili utorak na ljekarskim pregledima

Hrvat u novom klubu

Vrsaljko u ponedjeljak ili utorak na ljekarskim pregledima

Desni bek reprezentacije Hrvatske Šime Vrsaljko početkom naredne sedmice imat će novi klub, prenose inostrani mediji. 

Vrsaljko se nakon završetka Mundijala u Rusiji povezivao sa odlaskom iz Atletico Madrida, a u prvom planu je bio Inter gdje će na kraju, po svemu sudeći i završiti.

Čini se kako su se Nerrazzuri konačno dogovorili sa Atletico Madridom, a Vrsaljko bi trebao na ljekarske preglede doći početkom naredne sedmice - u ponedjeljak ili utorak.

Inače, Inter bi ga prvo trebao dovesti na posudbu za oko osam miliona eura, pa bi ga nakon godinu dana trebao platiti dodatnih 17 miliona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dakle, Vrsaljko će se na taj način pridružiti Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću koji već neko vrijeme nose dres italijanske ekipe.

Vrsaljko će na ovaj način postati drugi član srebrene generacije Vatrenih koji je promijenio klub nakon što je isto uradio Duje Ćaleta-Car koji je prešao u Marseille.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti