Vujović: Kako smo dobili meč? Ne znam!
Foto: EPA

Selektor Slovenije Veselin Vujović nakon Hrvatske

Vujović: Kako smo dobili meč? Ne znam!

M. Šljivak

Veselin Vujović predvodio je rukometaše Slovenije do bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

U zaista čudesnom meču Slovenija je pobijedila Hrvatsku 31:30 i to nakon minusa od sedam golova na 15 minuta prije kraja.

Tvorac slovenskog čuda Veselin Vujović je nakon meča istakao da ni sam ne zna kako je njegova selekcija stigla do pobjede.

"Ovo je ostvarenje moga sna. Kao igrač sam osvojio sve, ali kao treneru mi je trebalo uspjeha. Ni sam ne znam kako smo ovo dobili", rekao je Vujović, te je dodao:

"Vjerovatno su hrvatski rukometaši bili umorni na kraju. U posljednjih deset minuta nisu imali snage i to je bilo vidljivo. Razumijem Babića i njegove igrače, pa nisu imali ni 24 sata odmora", istakao je Vujović.

Crnogorski stručnjak je tokom igračke karijere osvojio veliki broj medalja sa selekcijom Jugoslavije, a 1988. godine je proglašen i najboljim rukometašem svijeta.

Na klupi Slovenije je od maja 2015. godine i ugovor ga veže do 2018. godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi