Vukas i Savić saopštili sastave za večerašnji meč u Mostaru

Zrinjski dočekuje Zvijezdu 09

Vukas i Savić saopštili sastave za večerašnji meč u Mostaru

Endin Čaušević

Večeras se igraju dvije zaostale utakmice četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Program otvaraju Zrinjski i Zvijezda 09 koji igraju u Mostaru od 19 sati. Jasno je da je Zrinjski veliki favorit, no sigurno je da se ni Zvijezda neće tako lako predati.

Do početka meča Pod Bijelim brjegom ostalo je nešto manje od sat vremena, a Hari Vukas i Boris Savić su saopštili sastave ekipa za ovaj meč.

Zrinjski: Brkić, Gojković, Čurjurić, Zlomislić, Šovšić, Stojkić, Lendrić, Jakovljević, Mandić, Kadušić, Govedarica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09: Manojlović, Benović, Mehmedagić, Blagojević, Đelmić, Stjepanović, Tojčić, Vojinović, Predragović, Correia, Badji.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi