Zrinjski tokom reprezentativne pauze na pripremama u Livnu

Imena protivnika još uvijek se ne znaju

Zrinjski tokom reprezentativne pauze na pripremama u Livnu

Nogometaši HŠK Zrinjski su unatoč ispadanju iz Evrope i dalje u ubitačnom ritmu utakmica srijeda-subota.


Naime, mostarski tim danas igra zaostalu utakmicu 4. kola protiv Zvijezde 09 a već za vikend gostuju u Doboju kod Kaknja gdje će ih dočekati tamošnja Mladost.

"Nakon ove dvije utakmice igrači će dobiti nekoliko slobodnih dana da se resetiraju, odmore od nogometa i svega te da uhvate novi zalet za nastavak prvenstva" - kazao je trener Zrinjskog Hari Vukas.

Kako SportSport.ba saznaje Plemići će reprezentativnu pauzu iskoristiti za odlazak u Livno gdje će na mini pripremama puniti baterije za nastavak Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski će vjerovatno u Livnu odigrati i jednu prijateljsku utakmicu, a protivnik će biti poznat naknadno.

Inače, pripreme za start sezone u ovom gradu je obavio i jedan od glavnih konkurenata Zrinjskog u borbi za vrh, sarajevski Željezničar.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi