Vukas iznenadio pred Velež: Četvorica startera propuštaju derbi!

Derbi se igra Pod Bijelim brijegom

Vukas iznenadio pred Velež: Četvorica startera propuštaju derbi!

S. Mlaćo

U 20:00 Pod Bijelim Brijegom igra se gradski derbi između Zrinjskog i Veleža.

Plemići žele do prvih bodova u novoj sezoni, kao i Velež, a Hari Vukas oredio je 18 igrača koji će biti u kombinaciji za večerašnji meč.

Zrinjski je protekle sedmice odigrao prvi meč drugog pretkola Evropske lige protiv Utrechta, a revanš ga očekuje već narednog četvrtka.

Vukas je morao ekspermentisati, pa u timu nema Slobodana Jakovljevića, Advana Kadušića, Marija Tičinović, Edina Rustemovića, te najboljeg igrača u dosadašnjem dijelu sezone Miljana Govedarice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vukas je za večerašnji meč odabrao: Ivan Brkić, Kenan Topolović, Tomislav Barišić, Renato Gojković, Jasmin Čeliković, Tomislav Barbarić, Pero Stojkić, Dario Rugašević, Ivan Čurjurić, Frane Čirjak, Damir Šovšić, Semir Pezer, Damir Zlomislić, Marko Bencun, Staniša Mandić, Kristijan Stanić, Irfan Hadžić, Ivan Lendrić.

Mostar je danas zadesilo veliko nevrijeme, no situacija je sada mnogo bolja i odigravanje meča neće doći u pitanje.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

buba
FORZA VELEŽ.....
10 0
Prazina
Ne 4, ne ni 5(koje ste naveli ali ne znate zbrajati), već 7-8 startera neće biti u prvih 11. Logično je to, važnija je ona protiv Holanđana nego ova protiv reprezentacije Gornjih Gnojnica i Vrapčića.
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi