Vukas utučen zbog poraza: Sigurno da će biti napravljena analiza

Zrinjski visoko poražen u prvom meču

Vukas utučen zbog poraza: Sigurno da će biti napravljena analiza

S. Mlaćo

Zrinjski nije mogao do pozitivnog rezultata u Švedskoj.

Plemići su u prvom susretu trećeg pretkola Evropske lige poraženi od Malmo FF sa 3:0 i jasno je da ih samo pravo čudo može odvesti u naredni krug.

Šveđani su zaslužili slavili, a svjestan toga je i šef struke bh. tima Hari Vukas.

"Nažalost, nismo izborili dobar rezultat. Imali smo dva problema u igri. Prvi je bio ultra ofanzivni Malmo i znali smo da će biti teško braniti takvu vrstu igre 90 minuta. Naš najveći problem bila je faza napada, nismo bili na razini igara protiv Utrechta. To nas je koštalo ovog rezultata", kazao je VUkas.

"Sigurno da će biti napravljena jedna analiza i imamo obavezu pripremiti se za revanš na najbolji mogući način. Pokušat ćemo iskoristiti sve ono što nam bude ponuđeno".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zrinjski je i u Švedskoj imao podršku navijača. Na kraju su svoje ljubimce i pored poraza nagradili pjesmom.

"Još jednom im hvala. I Malmo ima prekrasnu atmosferu, te su im navijači bili velika podrška. Čestitam našim Ultrasima na dolasku i podršci".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi