)
Vukojević prijetio da će ubiti ženu, njezinu sestru i majku?
EPA

Policija privela bivšeg Vatrenog

Vukojević prijetio da će ubiti ženu, njezinu sestru i majku?

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević završio je u policiji.

Kako prenosi Jutarnji list, Vukojević, koji je veliki trag ostavio u Dinamu, priveden je nakon što ga je osoba iz kruga porodice prijavila za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje.

Isti medij navodi da iz sadržaja prijave proizilazi da je Vukojević u pripitom stanju došao kući i prijetio supruzi da će ubiti nju, njezinu sestru i majku.

Policija je odmah po prijavi privela Vukojevića u službene prostorije, a izvršen je i pretres u njegovom stanu kako bi se ustanovilo posjeduje li vatreno oružje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Po završetku bogate igračke karijere Vukojević se, podsjetimo, okrenuo trenerskom poslu. Danas radi kao selektor u U20 reprezentaciji Hrvatske.

Top Komentari

Guber
Znači imao doček poslije pijančenja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti