Vukotić: Nadamo se slavlju u Foči

Krupa gostuje Sutjesci

Vukotić: Nadamo se slavlju u Foči

D. Vejo

Fudbaleri Krupe spremni su za 19. kolo Prve lige Republike Srpske i gostovanju ekipi Sutjeske u Foči.

Treća pobjeda u nizu mogla bi se dogoditi već sutra. 

"U trećoj utakmici proljeća gostujemo ekipi Sutjeske u Foči. Imaju veoma kvalitetan tim i uvijek su nezgodni na svom terenu. Iz tog razloga smatram da nas očekuje jedno veoma teško gostovanje i tvrda utakmica. Ali mi smo jasni u svojoj namjeri i idemo u Foču na pobjedu i da upišemo nova tri boda", rekao je za SportSport.ba štoper Krupe, Aleksandar Vukotić.

Prvenstvo za izabranike Slobodana Starčevića nije moglo početi bolje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Na najbolji mogući način otvorili smo proljetni dio prvenstva. Ostvarili smo ubjedljive pobjede što mnogo doprinosi već jakom samopouzdanju naše ekipe. Atmosfera kao i pred svaku utakmicu je i više nego odlična, super se slažemo i nadam da će tako i ostati i poslije teškog gostovanja u Foči.

Utakmica između Sutjeske i Foče igra se sutra od 14.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi