Derbi pripao Krupi

Prva liga RS

Derbi pripao Krupi

Fudbaleri Krupe savladali su na svm terenu ekipu Kozare rezultatom 3:0, u ovkiru 18. kola Prve lige RS.

Banjalučani su od samog početka nametnuli svoj ritam igre koji gosti ni u jednom trenutku nisu mogli ispratiti.

Domaćin je već u 2. minutu stigao do vodstva, a strijelac je bio Koljić. Samo četiri minuta kasnije, napadač Krupe imao je stopostotnu šansu nakon što se našao oči u oči sa golmanom gostiju, ali njegov šut sa pet metara bio je zaustavljen.

Do kraja poluvremena banjalučki tim je imao potpunu dominaciju, ali i pored nekoliko izglednih šansi rezultat je ostao nepromjenjen.

U drugih 45 minuta isti scenario. Domaća ekipa kontrolisala je stvari na terenu, dok je Kozara bila skoncentrisana isključivo na odbranu svog gola. Odolijevali su gosti sve do 76. minuta kada se Damjanović sjajno snašao u šesnaestercu, te iskoristio odbijenu loptu za laganu realizaciju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

To nije bilo sve od fudbalera Krupe. Pred sam kraj u listu strijelaca upisao se i Vukotić, koji je odlično reagovao nakon centaršuta i na taj način postavio konačan rezultat.​

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi