Vuković: Nastaviti pobjednički niz

Derbi kola

Vuković: Nastaviti pobjednički niz

Jedan od glavnih favorita za osvajanje šampionata RS i ulazak u Premijer ligu BiH je sastav Krupe. 

Banjalučani su u veoma kratkom periodu stvorili moćan tim koji je igrama u ovoj sezoni zadivio ljubitelje domaćeg fudbala. Na pet kola do kraja regularnog dijela prvenstva, ekipa iz Krupe na Vrbasu zauzima drugo mjesto na tabeli, a u nastavku će svakako pokušati otići stepenicu više. Nakon sjajnog otvaranja proljećnog dijela prvenstva i sigurne pobjede protiv Slobode iz Novog Grada, banjalučki tim će za protivnika u 18. kolu Prve lige RS imati Kozaru iz Gradiške, koja ih je savladala u njihovom prvom okršaju.

"Izuzetno bitna utakmica za nas. Želimo da potvrdimo pobjedu iz prethodnog kola, a samim tim ostanemo u trci za sam vrh. Nadam se našoj dobroj igri i osvajanju tri boda pred domaćim navijačima", rekao je za Sportsport.ba Dragan Vuković, kapiten Banjalučana, te dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Poštujemo ekipu Kozare, a takođe i poznajemo sve njihove kvalitete. Nisu ni malo naivan tim, što pokazuju i odlične partije u posljednje vrijeme. Ipak, mislim da smo trenutno kvalitetnija ekipa i da ćemo poslije 90 minuta igre stići do nove pobjede". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi