Vukotić: Tri boda nas ostavljaju na prvom mjestu

Krupa gostuje Zvijezdi 09

Vukotić: Tri boda nas ostavljaju na prvom mjestu

D. Vejo

Lider Prve lige Republike Srpske, Krupa će u okviru 21. kola ići u Bijeljinu gdje će gostovati tamošnjoj ekipi Zvijezde 09 što će ujedno biti i derbi kola.

Bodovna razlika između lidera i drugoplasirane ekipe Mladosti iz Velike Obarske je svega jedan bod. Dovoljan razlog da izabranici Slobodana Starčevića postave kao glavni cilj pobjedu u predstojećoj utakmici. Igrači su spremni da odgovore izazovu.

"Imamo ispred sebe jedno veoma teško gostovanje. Idemo u Bijeljinu gdje igramo sa Zvijezdom 09 koja igra kvalitetan fudbal ove sezone. Tri boda iz ove utakmice ostavljaju nas na prvom mjestu jer je razlika između nas i druge ekipe na tabeli minimalna. Svi smo spremni, povrede su nas zaobišle", ističe štoper Krupe, Aleksandar Vukotić.

S njegovim mišljenjem slaže se i saigrač u timu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Osjećamo se dobro. Atmosfera je na zavidnom nivou iz tog razloga znamo šta je imperativ, pobjeda je jedino što dolazi u obzir. S nestrpljenjem iščekujemo naredni meč", dodaje Miljan Ljubenović.

Meč između Zvijezde 09 i Krupe igra se sutra od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi