Vule Trivunović: Namjerno sam za rivale odabrao Velež, Željezničar, Zrinjski...

Trener GOŠK-a nakon remije protiv Rođenih

Vule Trivunović: Namjerno sam za rivale odabrao Velež, Željezničar, Zrinjski...

M. Šljivak

GOŠK je danas na svom terenu remizirao protiv Veleža (1:1).

Domaći su se spasili pogotkom u samom finišu meča, ali nakon svega je trener Gabeljana Vule Trivunović itekako zadovoljan prikazanim.

"Najzadovoljni sam što smo odigrali jednu utakmicu nakon četiri mjeseca. Velež je dimenzija više, imaju kvalitet, sjajnog trenera. Nismo se uplašili, mogli smo na više načina ugroziti gost Veleža. Rezultat mi nije bitan", rekao je Trivunović.

"Posebno me raduje što nema povreda. Želim da svi dobiju vrijeme za igru, okrežemo se dalje u radu. Namjerno smo izabrali da igramo protiv Veleža, Zrinjskog, Željezničara i da se polako pokušamo prilagoditi većem tempu igre".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK će do početka prvenstva sigurno dobiti napadačko pojačanje.

"Čekamo šta će da bude s Mašićem, koji je u Zrinjskom. Mislim da bi s njim dobili drugu dimenziju. Ako ne bude njega, pokušat ćemo naći nekog drugog napadača. Zadovoljan sam kadrom kojeg imam", rekao je Trivunović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi