Wagner: Sve smo uprskali za tri minute

Fudbaler Širokog za SportSport.ba

Wagner: Sve smo uprskali za tri minute

M. Maksimović

Najsvjetlija tačka u timu Širokog Brijega na sinoćnjoj utakmici protiv Slobode bio je Brazilac Wagner Santos Lago. Vremešni Južnoamerikanac nakon što je prvo kolo odgledao s klupe, sinoć je za kratko vrijeme stigao poentirati i asistirati, što ga je razveselilo, da bi kasnije raspoloženje potpuno pokvarila dva jeftina pogotka u mreži Širokobriježana.

“Prvo poluvrijeme je bilo odlučno, a drugo za zaborav. Sav trud koji smo uložili da bismo stekli prednost koju smo imali na pauzi, bio je uzaludan jer smo za tri minute pokvarili sve. Potom smo očajnički napadali, te na koncu čak mogli i primiti gol. Gubili smo koncentraciju, kako je vrijeme odmicalo mi smo sve više padali, pa smo se na kraju morali zadovoljiti bodom”, rekao je Wagner za SportSport.ba.

Naredno kolo donosi derbi Željezničara i Širokog Brijega na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Moramo igrati bolje. Pristup mora biti kao sinoć u prvom poluvremenu, a ako u tome uspijemo, sigurno ćemo izvući dobar rezultat. Optimista sam, iako start sezone nije spram očekivanjima”, dodao je Brazilac.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi