Wagner u humanitarnoj akciji

Sa dresom iz finala Kupa BiH

Wagner u humanitarnoj akciji

Samir Mlaćo
Teme:

Brazilac Wagner Santos Lago nastavlja pokazivati svoju humanost.

Naime, Wagner je odlučio uključiti se u humanitarnu akciju pomoći Klubu roditelja nedonošćadi Palčići u Zagrebu.

Za humanitarnu akciju odlučio je ponuditi dres iz finala Kupa BiH 2017.godine koji su Širokobriježani osvojili konačnom pobjedom nad Sarajevom nakon penala.

"Najbolje osjećaj je pomoći nekome kome treba", kazao je Wagner.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sjajni Brazilac prije par dana izabran je za najznačanijeg igrača Premijer lige u posljednjih od 2002. godine do danas, prema glasovima čitalaca portala SportSport.ba.

"Pročitao sam da su me čitaoci vašeg portala proglasili za najznačanijeg fudbalera Premijer lige BiH i moram priznati da mi je jako drago zbog toga. Konkurencija je bila žestoka, biralo se između mnogo dobrih imena... Znači mi puno ovo priznanje i samim tim što sam stranac, a drago mi je što ljudima prilikom glasanja to nije bilo bitno. Hvala svima", kazao je Wagner za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti