Walcott odabrao zanimljiv broj u Evertonu

Vrijeme je za novi početak

Walcott odabrao zanimljiv broj u Evertonu

E. Čaušević

Engleski fudbaler Theo Walcott odlučio je nakon 12 godina napustiti Arsenal i svoju karijeru nastaviti u Evertonu.

Od Walcotta se mnogo očekivalo u Arsenalu, a svojevremeno je proglašen za novog Thierryja Henryja. Međutim, ovaj napadač nije uspio da opravda očekivanja iako je u dresu londonskog kluba igrao čak 12 godina.

Walcott je odlučio ove zime da je vrijeme za novi izazov u karijeri i izabrao je odlazak u Everton. Klub s Goodisona večeras je zvanično predstavio svog novog fudbalera koji je plaćen oko 20 miliona funti.

Također, engleski fudbaler izabrao je da na leđima nosi broj 11 što će biti za mnoge zaista neobično jer smo navikli Walcotta gledati s brojem 14 na leđima. No, jasno je da je vrijeme za novi početak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi