Lukaku i igrači Sarajeva su se prethodnih dana ispromašivali, ali Wan-Bissaka se obrukao za života!

Nevjerovatno šta je promašio

Lukaku i igrači Sarajeva su se prethodnih dana ispromašivali, ali Wan-Bissaka se obrukao za života!

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 30. kola Premiershipa između Manchester Uniteda i Evertona, a nakon prvog poluvremena domaća ekipa ima prednost od 1:0.

Naravno, na ovom susretu je Manchester United bio apsolutni favorit protiv Evertona koji se bori za opstanak u ligi.

Nevjerovatno je da su za samo 45 minuta domaći fudbaleri imali čak 21 jedan udarac, a od svih udaraca samo jedan je pronašao put do mreže.

Redale su se prilike pred golom Evertona, a prvu je imao Rashford u 8. minuti kada je Pickford sjajno odbranio njegov udarac.

Četiri minute kasnije Antony je dobro šutirao, ali je lopta pogodila stativu, te je Everton u toj situaciji imao mnogo sreće.

U istom napadu desio se nevjerovatan promašaj Wan-Bissake kome se lopta odbila na svega dva ili tri metra od gola.

Gol je bio potpuno prazan, a Pickford je bio na zemlji. Sve to nije bilo dovoljno igraču Manchester Uniteda koji je promašio prazan gol.

Njegov promašaj pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon još nekoliko promašenih prilika u 36. minuti je konačno postignut gol, a strijelac je bio Scott McTominay.

On je sjajno završio akciju Manchester Uniteda, te je postigao lijep gol za vodstvo svoje ekipe, a jasno je da će Everton igrom iz prvog poluvremena teško do bodova na ovoj utakmici.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1572689111
Kakav naslov hahahhaa
2 0
pjanke.sa
Hahahaah joj ovi su poludili iz ssba hahahahaahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi