Wanda je uzrok što Icardiju propada transfer života
Ne žele da seksipilni model bude dio pregovora (Foto: EPA)

Jasna poruka iz Madrida

Wanda je uzrok što Icardiju propada transfer života

Midhat Šljivak

Napadač Intera Mauro Icardi jedan je od najpoželjnijih napadača u svijetu fudbala.

Za njegove usluge su zainteresovani bogati evropski klubovi, a najviše se proteklih mjeseci povezivao sa madridskim Realom.

U redovima kraljevskog kluba ga vide kao idealnu zamjenu za indisponiranog Karima Benzemu. Spremni su Interu platiti više od 100 miliona eura, ali imaju neobičan zahtjev.

Rukovodstvo Kraljeva ne želi završavati transfer argentinskog napadača ako u pregovorima bude učestvovala njegova supruga Wanda Nara.

Poznato je da Wanda ima ulogu Icardijevog agenta. Zainteresovani klubovi prvo obavljaju razgovore sa njom, pa tek onda sa klubom, ali Real ne želi da radi na takav način.

Icardi će dakle u Realu završiti samo ako Wanda ne bude učestvovala u pregovorima, što je veoma teško očekivati u ovom slučaju, jer Icardi bez nje ne može ni da diše. Lako bi se na kraju moglo desiti da Argentinca žena na kraju košta transfera života.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Reala, najveće šanse za dovođenje 25-godišnjeg napadača ima Chelsea, koji također traži napadača za novu sezonu i za sada su u prednosti jer su već razgovarali sa Wandom i ponudili su joj odlične uslove.

Icardi je ove sezone u 26 utakmica za Inter postigao 22 gola.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije