"Ostavila sam ga zato što mi nije dao da radim, samo je htio da čuvam djecu"

Wanda Nara otkrila istinu

"Ostavila sam ga zato što mi nije dao da radim, samo je htio da čuvam djecu"

A. Čaušević

Najkontroverzniji par u svijetu fudbala je završio svoju vezu. Neki bi rekli konačno. Wanda Nara i Mauro Icardi više nisu zajedno nakon što je iza njih poprilično turbulentan period. Konačnu riječ u svemu je dala argentinska influenserica.

Posljednjih sedmica se izdešavalo dosta toga. Wanda je imala kratku avanturu sa pjevačem L-Gentom, a po povratku u Evropu opet je viđena u Icardijevom društvu.

Činilo se da će se pomiriti, međutim sve je to za dobrobit porodice, barem se to da zaključiti iz Wandinih riječi koja je otkrila da je svog dugogodišnjeg partnera ostavila zato što joj nije dao da radi.

"Istina je da sam imala petero djece, sve sam ih dojila, odgajala i posvetila im se 10 godina. Nedavno sam Mauru izrazila želju da se vratim na posao, a njemu se to nije svidjelo."

"U Argentini mi i dalje predlažu programe da budem voditeljica, a ja volim raditi na televiziji. To ne znači zanemariti djecu: Mauro trenira dva sata dnevno, ostalo vrijeme je kod kuće. On mi može pomoći, zar ne?"

"Ne sviđa mu se pomisao da posvećujem manje pažnje porodici. Iako je za mene nezavisnost jedna od osnova: to je put do slobode."

Oglasi

"Zato me pokušava ponovno pridobiti svaka dva-tri dana, neki dan je došao po mene na aerodrom a s autom punim cvijeća, onda me izveo na večeru i rekao mi: 'Ne odustajem'."

"Dobro, ali već znam da ako se ponovno okupimo i za dva mjeseca spomenem novi posao i opet bi se vratili na isto."

"Mauro živi u svijetu fudbala, gdje žene rijetko rade i žene od karijere su diskriminirane", poručila je Wanda.

Wanda ima 35 godina, do sada je pokrenula nekoliko privatnih poslove te joj odlično ide. Očigledno je odlučila da više ne rađa djecu i posveti se biznisu, ali to Icardi ne prihvata.

U prošlosti je ovaj par prekidao mali milion puta, nakon toga bi se i znali pomiriti, međutim izgleda da je ovaj put došao definitivni kraj.

Top Komentari

anga
Wanda je obicna profufnjaca, i nemojte pisat naslov otkrila je istinu, vec ispricala svoju stranu price....sutra kad icardi progovori,recu ce te i za njega otkrio je istinu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi