Nova stranica u životu Maura Icardija: Izjava koja je okrenula film
FOTO: EPA

Istanbul je mjesto njegove sreće

Nova stranica u životu Maura Icardija: Izjava koja je okrenula film

Haris Zilić

Argentinski napadač Mauro Icardi je čini se navikao na život u Istanbulu nakon što je došao u redove Galatasaraya na posudbu iz PSG-a ove sezone. Pored partija na terenu krenulo ga je i na privatnom planu.

Icardi je već zaboravio Wandu Naru, pa je ušao u vezu sa turskom glumicom koja ima 24 godine i koja redovno prati utakmice njegovog novog kluba Galatasaraya, a riječ je o zvijezdi turskih sapunica, Devrim Ozkan.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CklLm_8o7Aa/[/instagram]

Što se tiče terena i tu koristi maksimalno svoju priliku, a na pet utakmica u prvenstvu postigao je već tri gola.

Argentinac može razmišljati lagano o ozbiljnom životu u Istanbulu o čemu svjedoči i izjava predsjednika Galatasaraya, Dursuna Ozbeka.

Govorilo se kako se Icardi na ljeto vraća u PSG sa posudbe i da bi mogao ponovo put Apenina, ali u Galati imaju jasan plan. Žele Icardija u svojim redovima što duže.

Oglasi

"Ako PSG želi da proda Maura Icardija, nema potrebe da čekaju neki drugi klub, mi smo spremni", rekao je Ozbek i dodao:

"Kupit ćemo Icardija, želimo da bude naš igrač i da jedna takva zvijezda bude dio Galatasaraya i Istanbula. Nadamo se da ćemo naći dobar dogovor sa PSG-om."

Ove riječi prvog čovjeka istanbulskog velikana obradovale su i navijače Galate koji su među najavtrenijim u Evropi, a i sam Icardi očigledno ne bi imao ništa protiv da ostane stanovnik Istanbula.

Pronašao je sreću u zagrljaju turske glumice Devrim Ozkan, a sigurno bi i Galatasaray spremio značajan ugovor za argentinskog fudbalera.

Neki turski mediji već plasiraju vijest da bi Icardi i Galatasaray naredno ljeto mogli da dogovore saradnju na minimalno dvije godine čak i četiri godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Wanda, PSG i neke situacije po Italiji su prošlost za Icardija. Okrenuo je novu stranicu u karijeri, koja bi mogla biti čak najbolja i u životu.

Icardi je ovog ljeta došao u Galatasaray, a najbolju utakmicu odigrao je upravo ove sezone kada je gradskom rivalu Bešiktašu postigao dva pogotka u 2:1 pobjedi domaće momčadi u 13. kolu turske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi