Mauro Icardi dobio ozbiljno upozorenje zbog Wande: "Bolje bi ti bilo da nešto učiniš"
Foto - EPA

Jasna poruka

Mauro Icardi dobio ozbiljno upozorenje zbog Wande: "Bolje bi ti bilo da nešto učiniš"

M. Šljivak

Mauro Icardi godinama je u centru pažnje svjetskih medija zbog supruge Wande.

Argentinski napadač je 2013. godine atraktivnu Argentinku preoteo saigraču Maxiju Lopezu. Ubrzo su počeli zajednički život koji je krunisan brakom.

Zbog nje je karijera Maura Icardija otišla posve u drugom pravcu. Istina, imao je on zapaženih sezona, posebno u Interu, no više je bilo problema koje je često izazivala sama Wanda.

Takva situacija je trenutno u turskom Galatasarayu. Icardi je dočekan kao kralj, ali na terenu ne pokazuje gotovo ništa i više se priča o njegovom braku.

Navijačima istanbulskog velikana dosta je takvih priča. Jasno su poručili 29-godišnjem napadaču da je bolje da se posveti terenu.

Oglasi

"Dosta je! Želimo govoriti o tvojim golovima. Umorni smo pričama o Wandi i problemima. Bolje je da počneš nešto raditi na terenu", poručili su navijači Galatasaraya.

Oni očigledno polako gube strpljenje. Žele što prije da vide na djelu čovjeka od kojeg su velika očekivanja i ne zanima ih ništa više od terena.

Icardi je od dolaska u Istanbul iz PSG-a odigrao svega 28 minuta za Galatu i nema za sada nikakvog učinka.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo, Icardi je prethodne tri sezone nastupao za PSG, a ranije je kao profesionalac nastupao za Inter i Sampdoriju.

Omladinske dane ovaj argentinski napadač proveo je u Barceloni, ali se 2011. godine odlučio na odlazak u Italiju.

Top Komentari

K79
Galatasaray je nešto kao otpad polovni automobila, ok zarade oni nešto na dresovima i marketingu al svake godine ista priča dovedu nekog propalu zvijezdu iz evrope euforija traje 7 dana i onda ili se ovaj povrijediti ili samo pije po noćnim klubovima ili ga .eve žena ko ovog mulca Icardija:D
1 0
SarajFK
I nasa starleta ismira mirvic je dobila upozorenje zbog duduka. NEVJEROVATNO ALI ISTINITO; Pedja duduk i nemir hadzic su jos uVijek uposlenici FK SARAJEVA! I jos eksluzivnije i vise nevjerovatno; takozvane HORDE ZLA jos uvijek podrzavaju ovu prodaju i veleizdaju!!!!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi