Wanda Nara se brzo oglasila: "Mauro neće otići u Monaco"

Mauro ostaje u Italiji?

Wanda Nara se brzo oglasila: "Mauro neće otići u Monaco"

E. Škorić

Jutros je u Italiji objavljeno da je Inter dogovorio prelazak Maura Icardija u Monaco.

Novinar Raisporta Ciro Venerato je objavio informaciju kako je poslije dugog popodnevnog sastanka Giuseppe Marotta postigao dogovor s Monacom koji bi trebao biti naredna destinacija argentinskog napadača.

Marotta je razgovarao s generalnim menadžerom Kneževa Olegom Petrovom, a visina transfera će iznositi 60 miliona eura plus pet miliona eventualnih bonusa.

Ipak, Wanda Nara, koja je supruga Maura i jedno ga zastupa na tržištu, tvrdi da Argentinac neće otići u Francusku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne ide u Monaco", odgovorila je Wanda na pitanje novinara TyC Sportsa o navodima da njen muž odlazi u Kneževinu.

Istina je da milanski klub preferira da se transfer dogodi izvan zemlje, kako ne bi pojačao rivala iz Serije A. Umjesto toga, napadač želi ostati u zemlji, po mogućnosti obući dres Juventusa. Napoli je druga ekipa koja ga još uvijek želi dovesti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rodjeni1985
jeste dojadili i bogu i narodu nek ode u tri ljepe sto se mene tice
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi