Wanda o Icardiju, karakteru i Argentini

Šta kaže gospođa Wanda Nara?

Wanda o Icardiju, karakteru i Argentini

E. Škorić

Supruga Maura Icardija, Wanda Nari, oglasila se nekoliko dana nakon što se završio Mundijal u Rusiji.

Argentina je ispala u osmini finala SP-a od Francuske, a u Rusiji nije bilo sjajnog Interovog napadača Icardija. Stoga je bilo za očekivati da će uslijediti poruka njegove supruge i ujedno agentice Wande Nare.

"Za Maura nije bilo iznenađenje što ga Sampaoli nije pozvao, jer znao je da postoje i drugi igrači koji su zaslužili da se oproste od selekcije posljednjim igrama na SP-u. Argentina je loše igrala, a da bi se stvari promijenile potreban je trener s karakterom, onaj koji neće dopustiti da neko utječe na njegove odluke", rekla je Wanda.

Aludirala je na Jorgea Sampaolija i postoji ta priča da Icardi nema mjesta u timu samo zato što ga Messi ne voli. Inače, Icardi je imao fantastičnu sezonu u Seriji A i po svim parametrima je zaslužio da ide u Rusiju.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Svi želimo da Argentina bude svjetski prvak. Rekla sam Jorgeu da je Mauro najbolja devetka kada je Argentina u pitanju, a osim toga Mauro je neko ko svojim stavom može da promijeni stvari. Vođa je, kapiten i ima pozitivne osobine", poručila je Icardijeva supruga.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi