Wanda sjeda za pregovarački stol: Transfer Maura Icardija je izvjestan
(Foto: EPA)

Inter ga definitivno prodaje

Wanda sjeda za pregovarački stol: Transfer Maura Icardija je izvjestan

M. Šljivak

Mauro Icardi ove sezone igra kao posuđen igrač Intera u PSG-u.

Argentinskog napadača dobro ide u Parizu. Postigao je devet pogodaka u deset utakmica i u klubu su itekako zadovoljni njegovim učinkom.

Kako za njega u Interu više nema mjesta, klub će ga prodati narednog ljeta, a upravo je PSG taj koji će vjerovatno otkupiti ugovor od Nerazzurra.

Parižani su spremni da plate 65 miliona eura za usluge 26-godišnjeg napadača, a da su ozbiljni oko toga svjedoči činjenica da su već zakazali sastanak sa Maurovom suprugom i agentom Wandom Narom.

Njemu će biti ponuđen petogodišnji ugovor sa PSG-om. Uslovi još uvijek nisu poznati, ali sasvim sigurno da francuski prvak neće štediti kada je u pitanju plata za argentinskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Icardi će imati priliku da ostane član tima iz Pariza, a konačnu odluku će vjerovatno na kraju donijeti Wanda. Mauro je u potpunosti brigu oko karijere prepustio njoj. On samo želi igrati i za ostale stvari ga nije briga.

Argentinski napadač je u karijeri prije Intera nastupao još za Sampdoriju, a nosio je i dres omladinskih selekcija Barcelone.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Ona moze sjest samo na neciji qrax
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije