Wanda uglavnom pažnju privlači atraktivnim fotografijama, ali sinoć je bila posve druga priča
Wanda Nara je poznata kao "jaka" žena u svijetu fudbala, ali čini se da i ona ima osjećaje (Foto: EPA)

Neutješna supruga fudbalera Intera

Wanda uglavnom pažnju privlači atraktivnim fotografijama, ali sinoć je bila posve druga priča

M. Šljivak

Supruga fudbalera Intera Maura Icardija, Wanda Nara, pažnju uglavnom privlači golišavim fotografijama na društvenim mrežama.

Međutim, nakon što je sinoć Inter remijem protiv PSV-a (1:1) ispao iz Lige prvaka, Wanda nije mogla da se suzdrži i u suzama je ispratila kraj meča.

Nije Wanda mogla da vjeruje šta se dešava. Nevjerica na njenom licu tokom utakmice je bila očita, a na kraju je i zaplakala zbog neuspjeha svog muža kojem je ujedno i agent.

Ova 32-godišnjakinja je od 2013. godine u vezi sa Icardijem, a svima je dobro poznata priča da ju je napadač Intera doslovno ukrao od nekadašnjeg kolege Maxija Lopeza sa kojim ima tri sina.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nedavno je ponovo uzburkala duhove u Italiji kada je objavila da je njen muž jednako dobar kao i petostruki osvajač Zlatne lopte Cristiano Ronaldo, a konstatno se spominje i njegov mogući odlazak iz kluba.

Interes su pokazivali Chelsea i Real Madrid, ali za sada ovaj Argentinac nema namjeru da tek tako napusti Nerazzurre.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hame
evo Wande ja baš pomislio nešto joj se desilo pa je danas ne spominjete
3 0
Samkodk
Fudbal je vise od sporta to pokazuje i ova slika.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi