Nekoliko poznatih lica od danas su bez kluba
Foto - EPA

Završena saradnja

Nekoliko poznatih lica od danas su bez kluba

M. Šljivak
Teme:

Nekoliko poznatih fudbalera od danas su bez kluba.

Nakon što je ekipa Watforda ispala iz engleske Premier lige, klub je dana saopštio kako su petorica fudbalera napustila klub. Četvorica od njih su raskinula saradnju s klubom.

To su poprilično poznata imena. Iz kluba su otišli golman Ben Foster, defanzivac Nicolas Nkolou, veznjaci Juraj Kucka i Peter Etebo, te napadač Andre Gray.

Etebo se vraća u Stoke City. On je pod ugovorom s ovim klubom te završava svoju posudbu u Watfordu gdje je igrao u proteklu sezonu.

Ostali fudbaleri su od danas slobodni. Mogu potražiti novu sredinu, a s obzirom na to da se radi o poprilično poznatim licima, za njih neće biti previše zime.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zahvaljujemo igračima koji odlaze na doprinosu klubu i želimo im sve najbolje u nastavku karijere", saopštio je Watford.

Ovaj klub će bez njih igrati u narednoj sezoni Championshipa, a cilj je svakako ekspresan povratak u društvo najboljih engleskih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi