Watford na meti ima dvojicu igrača

Silva traga za pojačanjima

Watford na meti ima dvojicu igrača

E. Ganibegović

Šef Watforda Marco Silva ovog ljetnog prijelaznog roka radi marljivo kako bi pojačao svoju ekipu.

Silva planira da u redove svoje ekipe dovede dva nova igrača, a riječ je o lijevom beku Liverpoola Albertu Morenu, kao i Aaronu Lennonu, kojeg odavno želi dovesti u redove svoje ekipe. 

Watford se nada da će uspjeti u svojim namjerama, jer oni žele upravo igrače koji su već odavno u engleskoj Premier ligi.

Lennon se odavno povezuje sa prelaskom u redove Stršljenova i kako stvari stoje do realizacije transfera bi moglo uskoro doći, bez obzira što i Birmingham pokazuje interesovanje za krilo Evertona.

U Watford su već stigli Will Hughes, Nathaniel Chalobah, Daniel Bachmann i Kiko Femenia, a trener ekipe Marco Silva, prije isteka prelaznog roka, želi dovesti još najmanje dva pojačanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi