8

Komentari (8)

Ocelot
Čeka čovjek Mbappeov potez
Mele
Borusija ima na radaru, uvijek po desetak ili vise fudbalera koje prate, jos plus akademija, mladi tim, mladi talenti itd. Naci ce oni sebi opet igraca.Ali takvog golgetera nece sigurno.
Mele
Sta je klubu bitno gdje ce, ako je ista cjena, mozda se boje da ne predje u Bayern, koji ionako dominira za sada, malo ih je korona zaustavila, ali mislim da ce uzeti titulu.Momak ceka rasplet, sa Mbappe i Realom, City sta nudi, Psg, moda i Chelsea, 75 miliona za te bogatase nije neki novac.Vazno je Railu zadovoljiti i oca njegovog, a uz to i godisnja plata za njega kao igraca.
miki30
Nije njima to bitno, nego moraju i oni kao klub planirati budućnost. Oni traže od njeg da kaže šta planira da bi se i oni mogli organizovati. Moraju tražiti adekvatnu zamjenu na vrijeme, u tome je poenta. To je Watzke i rekao, žele što bržu odluku od Haalanda jer moraju i oni planirati.
Len
Miki nek ide na jug Njemacke aa? Hehe
miki30
Ma teško kralju, ja bih volio. Mali je zvjer ali teško pored ovih arapa i njihovih dolara. Daju plate koliko igrač zine, a čisto sumnjam da će mu Bayern dati 30 mil. godišnje.
Krivaja Zavidovići
Nije njima bitno gdje će ići nego hoće li ići... Ako ostaje neće dovoditi novog napadača, ali ako ide moraju se već sad angažovati jer je jako teško naći dobrog napadača, vrlo malo ih je na tržištu...
Mele
Sav svijet zna da zeli da ide, zato neka traze, na vrijeme , sto bolju zamjenu.da mogu Vlahovica, bio bi pun pogodak.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti