Rooney nije ni sjena čovjeka iz prošle godine: Ima 36, a izgleda kao da ima preko 50 godina

Totalno se zapustio

Rooney nije ni sjena čovjeka iz prošle godine: Ima 36, a izgleda kao da ima preko 50 godina

Endin Čaušević

Legendarni engleski fudbaler Wayne Rooney prošle godine završio je svoju igračku karijeru, a danas za mnoge izgleda neprepoznatljivo.

Rooney je nakon završetka karijere ostao u Derby Countyju gdje je trenutno trener, ali ono što je mnogo iznenadilo jeste njegov trenutni izgled.

Iako ima tek 36 godina očito je da se Rooney malo opustio nakon što je završio igračku karijeru. Danas nije ni blizu u formi kao nekada, a jasno je da ima problema sa viškom kilograma.

Jedna od fotografija je posebno mnoge šokirala jer na njoj Rooney izgleda kao da ima preko 50 godina, a ne tek 36 i nije jasno kako se tako brzo uspio promijeniti.

Mnogi igrači u njegovim godinama i danas su aktivni i igraju na vrhunskom nivou, ali očito da je Rooney odlučio da je vrijeme za zasluženi odmor i opuštanje nakon 20 godina vrhunske karijere.

Image

Top Komentari

Hordas_00
Jel to onaj što komentariše ronalda
1 3
MaDaj
Sineee kad presadio kosu i ona odluci da pobijeli bahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi