Ronaldu se nije svidjela Rooneyjeva izjava, pa mu je javno ostavio komentar i dobio 70.000 lajkova

Portugalac u centru pažnje

Ronaldu se nije svidjela Rooneyjeva izjava, pa mu je javno ostavio komentar i dobio 70.000 lajkova

Endin Čaušević

Wayne Rooney je gostovao prije nekoliko dana u jednoj emisiji koja je posvećena engleskom Premiershipu.

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda pričao je o tekućoj sezoni Premiershipa, a naravno očekivano je najviše govorio o Crvenim đavolima gdje je proveo veći dio svoje igračke karijere.

Rooney je bio specijalni gost ove emisije i govorio je o mnogim temama, ali Manchester United je bilo nešto o čemu je najviše pričao.

Nekadašnji fudbaler je govorio i o svom bivšem saigraču Cristianu Ronaldu koji se vratio ljetos u Manchester United, ali Rooney je sve iznenadio svojom izjavom o Portugalcu.

Voditelj je pitao Rooneyja da li smatra da li je transfer Ronalda iz Juventusa u Manchester United bio dobra stvar za engleski klub, a on je odlučio iskreno da odgovori.

"U ovom trenutku ne mislim da je to bio dobar transfer. On postiže golove koji su bili važni ove sezone u Ligi prvaka i imao je taj hat-trick protiv Tottenhama, ali kada gledate budućnost kluba želite da tu vidite mlađe igrače koji su gladni uspjeha u Manchester Unitedu", rekao je Rooney i dodao.

Oglasi

"Naravno Ronaldo je i stariji sada i to nije na nivou kakvom je bio nekada, ali to je život i to je fudbal. On može pomoći sigurno na terenu, ali također nam trebaju i mlađi igrači u ekipi".

Rooney je nakon emisije objavio i fotografiju iz studija i upravo se u centru pažnje našao Ronaldo koji je javno ostavio komentar i jasno rekao šta misli o svemu onome što je Rooney o njemu izjavio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dvojica ljubomornih", napisao je Ronaldo aludirajući na izjave Rooneyja i Jamieja Carraghera.

Image: Instagram

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
????? Sve je tocno rekao
3 3
NKZ1922
factos
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti