Nakon 46 mečeva s golovima, odigran napokon meč bez golova u Premier ligi

Mreže mirovale

Nakon 46 mečeva s golovima, odigran napokon meč bez golova u Premier ligi

E. Škorić

West Bromwich Albion i Burnley podijelili su bodove u meču petog kola engleskog Premiershipa.

WBA Slavena Bilića je ugostio najlošiju ekipu lige, ali nije uspio da ostvari pobjedu, mada na kraju i jedni i drugi mogu da budu zadovoljni s jednim osvojenim bodom.

Na meču je viđeno desetak sjajnih šansi u poprilično izjednačenom duelu, ali ipak mreže su mirovale i ostalo je 0:0.

U dva navrata gosti su pogađali okvir gola domaćeg tima, na drugoj strani iskusni srbijanski defanzivac Branislav Ivanović propustio je najbolje šanse za WBA.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako je nakon 46 mečeva u novoj sezoni Premier lige jedan ipak odigran rezultatom 0:0. WBA je sada 17. sa samo dva boda, a Burnley je 18. na tabeli i on kao i Sheffield i Fulham ima samo jedan bod.

Bilićev WBA u idućem kolu gostuje Brightonu, a Burnley će ugostiti Tottenham narednog ponedjeljka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti