Wenger jutros dobio ponudu koju je odbio bez razmišljanja!
Francuski trener je već govorio da u Engleskoj neće voditi niti jedan drugi klub osim Arsenala, pa je njegov negativan odgovor na ovaj poziv bio i logičan

Održao riječ

Wenger jutros dobio ponudu koju je odbio bez razmišljanja!

Legendarni francuski stručnjak Arsene Wenger je danas dobio ponudu da se vrati poslu u Premier ligi.

Bivšeg menadžera Arsenala kontaktirao je Fulham, koji je tragao za nasljednikom Slaviše Jokanovića koji je dobio otkaz uslijed loših rezultata.

Međutim, Wenger je odbio poziv kluba iz Londona i time održao svoju riječ da u Premier ligi neće voditi niti jedan drugi klub osim Arsenala. Također, njegova je odluka da se ne vraća trenerskom poslu prije ljeta.

Nakon što ih je Wenger odbio, čelnici Fulhama su angažovali Claudija Ranierija kojeg javnost najviše pamti po osvajanju Premier lige sa Leicesterom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Arsene Wenger se spominje kao nasljednik Nike Kovača na klupi Bayerna, ali pitanje je koliko u tim špekulacijama ima istine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi