Ceballos: Nisam uživao u Realu...
Ceballos je ove sezone postigao jedan gol za Arsenal

Španac govorio o periodu koji je iza njega

Ceballos: Nisam uživao u Realu...

S. Pašalić

Dani Ceballos od ove sezone nastupa za Arsenal.

Španac je ovog ljeta stigao u redove londonskog kluba na posudbu iz Real Madrida nakon što u posljednje dvije godine nije mogao izboriti mjesto standardnog igrača prve postave u Kraljevskom klubu.

Ceballos je u Arsenalu konačno našao svoju sreću, a u razgovoru za špansku Marcu je istakao kako nije bio sretan sa situacijom u Realu.

"Bilo je jasno da želim otići. Uspio sam u odlasku. Sada sam tamo gdje želim biti i vrlo sam sretan. Moja ideja bila je otići, igrati i uživati u nogometu. U prethodne dvije godine to nisam radio.", rekao je Ceballos.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrač Arsenala je na pripremama reprezentacije Španije, a istakao je da uživa igrati zajedno sa Sergiom Busquetsom.

"Obožavam igrati s Busquetsom. Odlično procjenjuje vrijeme i brzinu igre. On je idol za mlade ljude.", dodao je Ceballos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ArminA
Bogami nismo ni mi uzivali dok si igrao haha
1 0
harehare
Nemojte momci,ostavite pacijenta hadzigaziju,on meni je postao sastavni dio zivota i naprosto volim da cujem njegovo cijenjeno misljenje o mome Arsenalu.Lud jeste,ali dajte malo gledajte sa pozitivnije strane,i on je samo covjek ,nemojte mu psovati,molim vas.Znam da i mene nekada isprovocira ,al generalno ko ga ****,ima pravo da pise sta hoce
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi