Wenger odredio cijenu za Pereza

Samo je pitanje vremena kada će napusiti London

Wenger odredio cijenu za Pereza

Eldar Ganibegović

Lucas Perez, igrač Arsenala, će definitvno napustiti redove Topnika, a Wenger je sada odredio cijenu koju će ekipa, koja ga hoće dovesti, morati platiti.

Španski napadač od početka ljeta želi da napusti Emirates, a pogotovo od onda kada je bez njegovog znanja, predata devetka Lazacettu, koji je tek stigao u redove Topnika.

To je kap koja je prelila čašu, što je i sam rekao. Perez bi najviše volio da se vrati u Deportivo, međutim pitanje je da li će se ostvariti njegov povratak kući, jer ga još neki klubovi iz engleske Premier lige planiraju dovesti u svoje redove. 

Šef Topnika je odredio cijenu za njegove usluge, a ona je 20 miliona funti, pa se sada postavlja pitanje da li Deportivo može dati toliki novac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ekipe koje su u posljednje vrijeme pokazivale najviše interesovanja za usluge 28-godišnjeg napadaču su Brighton i Newcastle, pa ako ga žele morat će pripremiti ponudu, koja očigledno ne smije biti manja od 20 miliona funti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi