Wenger progovorio o Milanu: Sve je laž...
Legendarni Francuz je vodio londonski Arsenal čak 22 godine, ali se odlučio na odlazak jer je na titulu prvaka čekao već 14 godina i navijači su postali veoma nestrpljivi (Foto: EPA)

Oglasio se legendarni stručnjak

Wenger progovorio o Milanu: Sve je laž...

Midhat Šljivak

Francuski stručnjak Arsene Wenger oglasio se povodom špekulacija o preuzimanju ekipe Milana.

Ovaj 66-godišnji trener se tokom prethodnih mjeseci povezivao sa mnogobrojnim ekipama. Međutim, još uvijek Francuz nije odlučio gdje će i šta će raditi, ali je riješio da prekine sve špekulacije.

"Šaljete me svuda po svijetu otkako sam bez posla. Ne slušajte tračeve", rekao je Wenger, te je nastavio:

"Ja ću raditi od naredne godine, ali iskreno, ne znam gdje. Da znam, rekao bih vam. Ne želim lagati, a ne mogu vam dati nikakvu informaciju jer ni ja zaista ništa ne znam".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Povezivanja sa Milanom nisu tačna...

"Jedino što vam mogu reći je to da je laž da postoji dogovor sa Milanom. Da sam potpisao ugovor, rekao bih vam. Trenutno sam fokusiran na dogovor sa BeIN Sports i to nije nimalo lak posao", poručio je Wenger.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi