Wenger se vraća: Dobio sam nekoliko ponuda

Francuz ne može bez fudbala

Wenger se vraća: Dobio sam nekoliko ponuda

Proslavljeni francuski trener Arsene Wenger bez angažmana je otkako se razišao s Arsenalom.

Wenger je prošlog ljeta nakon 22 godine provedene na klupi Arsenala odlučio da napusti London, no sada kada je u mirovini čini se kako i nije najsretniji, pa su glasine o povratku fudbalu sve učestalije.

Da bi se mogao vratiti trenerskom poslu nagovijestio je i sam Wenger, kojem, kako je rekao, ne nedostaje ponuda u ovom trenutku.

"Otkako sam napustio Arsenal, dobio sam nekoliko zanimljivih ponuda koje trenutno razmatram", otkrio je Wenger na jednoj svečanosti u Londonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do tada Wenger će i dalje biti vezan za fudbal, doduše u nešto drugačijoj ulozi, budući da mu FIFA povjerila funkciju tehničkog direktora.

Podsjetimo, Wenger je tokom ere u Arsenalu osvojio ukupno 17 trofeja pri čemu su tri naslova prvaka, a još je u trenerskoj karijeri trenirao Nagoyu, Monaco i Nancy.

Top Komentari

yossarian
Majstorica za VELIKAANE se javlja. Kako je bilo na snimanju MiaGazija Khalifa? Grohnula si, podsjećaš na očerupanu tuku.
1 0
gaziiiiJAaaa
Majstor za NE OSVOJITI TROFEJ!! Vrati se u staro jato..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi