Arsene Wenger konačno ima novi posao
Wenger je nakon odlaska iz Arsenala radio većinom kao nogometni analitičar na televizijama.

Novi korak za Francuza

Arsene Wenger konačno ima novi posao

E. Oštraković

Arsene Wenger je najavio da bi se što prije volio vratiti nogometu, te da je moguće da čak postane selektor.

Ipak, kako javljaju engleski mediji od toga neće biti ništa jer Francuz ima novi posao i to kao savjetnik FIFA-e.

Njegov posao će biti predlaganje poboljšanja za standarde treniranja šitom svijeta, a to će raditi kroz razne stvari.

Wenger je nakon odlaska iz Arsenala radio većinom kao nogometni analitičar na televizijama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je imao veliku želju da se vrati trenerskom poslu, kako pišu engleski mediji, od toga barem za sad neće biti ništa.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Sad ce tusiti FIFU kako je mlada, kako je u procesu IZGRADNJE..normalno, pa nece davati savjete kako OSVOJITI TROFEJ..steta sto je otisao iz 56SENALA..toliko uspjeha u obrazlaganju porazaa..DOKTORIRAO na temu:PORAZ U SPORTU..
0 5
Mu'min Juventino FKS
Tačnije, konačno je pristao da radi posle više od godinu dana zasluženog odmora i skupljanja snage. Hahaha kako da ne, eto imao je milion ponuda nije znao sta ce... svako malo izjavljivao ja bi volio ovo, ja bi volio ono niko nista... i sad evo fifa se smilovala... umjesto da uziva u to malo zivota sto mu je preostalo, ne on, mora da radi... neki ljudi jednostavno ne znaju da uzivaju, poput mazgi su...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi