Wenger: Šta god da se desi, za mene je Liverpool prvak

Sasvim iskreno

Wenger: Šta god da se desi, za mene je Liverpool prvak

E. Oštraković

Bivši trener Arsenala, Arsene Wenger, u nedavnom razgovoru za Talksport dotakao se nekoliko zanimljivih tema kada je riječ o Premiershipu.

Naravno, morao je govoriti i o Arsenalu za koji smatra da gubi identitet otkako je on otišao, te da se nada da će Arteta vratiti sjaj Arsenalu.

"Brinem se zbog kluba i stalno gledam utakmice. Naravno gledam sve Arsenalu susrete i vjerujem da postoji poseban način na koji oni moraju igrati. Nadam se da će Mikel to znati uraditi", rekao je Wenger.

Wenger smatra da, bez obzira šta se desi sa prvenstvom, da bi igrači Liverpoola trebali da se osjećaju kao prvaci.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Odradili su sjajnu sezonu. Imaju razliku od 25 bodova u odnosu na drugoplasirani Manchester City i bez obzira na to kakva odluka bude donesena u Engleskoj, za mene je Liverpool prvak", završio je Wenger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti