Werder iz Eibara vratio Hajrovića, sudbina neizvjesna

Šta se dešava sa Hajrovićem?

Werder iz Eibara vratio Hajrovića, sudbina neizvjesna

Izet Hajrović se nakon razočaravajuće sezone u Španiji vraća u Njemačku. 

Krilni fudbaler bh. reprezentacije je krajem augusta 2015. godine posuđen Eibaru kako bi dobio priliku za veću minutažu, međutim na samom startu epizode u Španiji bilo je jasno da se Hajrović neće pretjerano naigrati. 

Hajrović je u Primeri odigrao tek sedam utakmica i iz Werdera su potvrdili da se vraća na Weser, a kakva ga sudbina očekuje u bremenskom klubu i dalje je neizvjesno. 

"Upitno je šta trener Werdera planira sa Hajrovićem učiniti. Njegova karijera ide silaznom putanjom", stoji u tekstu objavljenom na portalu Weser Kurier. 

Za Hajrovićevu karijeru stvari su loše krenule kada je 2014. godine prešao u Galatasaray, a ni u Werderu i Eibaru nije uspio vratiti prepoznatljivu formu koja ga je krasila dok je nastupao za Grasshoppers.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi