West Ham možda neće Džeku, ali hoće njegovog saigrača
(Foto: EPA) Stephan El Shaarawy ove sezone igra dosta dobro u dresu Rome, pa je u osam utakmica Serije A postigao tri gola i upisao jednu asistenciju.

Čekičari naciljali novu metu, ali...

West Ham možda neće Džeku, ali hoće njegovog saigrača

Prije određenog vremena su se pojavile špekulacije da bi West Ham mogao pokušati osigurati transfer našeg Edina Džeke iz Rome.

Ubrzo su se takve glasine stišale s obzirom da je i trener Čekićara Manuel Pellegrini demantovao navode o mogućoj ponovnoj saradnji sa kapitenom Zmajeva.

Ipak, pogled čelnika West Hama je i dalje usmjeren ka Rimu, s obzirom da su se sada pojavile špekulacije da Čekićari žele Rominog Stephena El Shaarawyja.

Kako prenosi Talksport.com West Ham je zainteresovan za El Sharaawyja, ali u Romi za sada ne žele razmišljati o njegovoj prodaji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stephen El Shaarawy je svojevremeno važio za veliku nadu italijanskog fudbala, ali njegova karijera nikada nije krenula predviđenim putem. Ipak, u posljednje vrijeme se "budi", a u Romi sada njegove dobre igre žele nagraditi novim ugovorom.

Pema pisanju italijanskih medija, El Shaarawy bi uskoro trebao produžiti saradnju sa Romom do 2022. godine, što će svakako biti težak udarac za ambicije West Hama o dovođenju "Faraona" u svoje redove.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi