West Ham spremio nagradu za Slavena Bilića

Novi ugovor za hrvatskog stručnjaka

West Ham spremio nagradu za Slavena Bilića

Endin Čaušević

Fudbaleri West Hama ove sezone pružaju sjajne partije, a navijači ove ekipe oduševljeni su sa menadžerom West Hama, Slavenom Bilićem.

Prema pisanju engleskih medija čelnici West Hama spremni su da ponude novi ugovor za hrvatskog stručnjaka koji je ove sezone, uz Ranierija, jedan od najboljih menadžera u engleskoj Premier ligi.

Bilić je u West Ham stigao pred početak ove sezone, a sa londonskom ekipom potpisao je ugovor do ljeta 2017. godine. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U pregovorima smo sa Slavenom, ali ne želim oda žurimo previše. Ponudit ćemo mu novi ugovor jer želimo da ostane u našem klubu što je duže moguće. On je sjajan menadžer. Trenirao je reprezentaciju Hrvatske za 2,000 funti sedmično pet godina, i odbio je mnoge bogate ponude. To je znak da mu novac nije na prvom mjestu i to nas baš raduje", rekao je vlasink West Hama David Sullivan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi