West Ham želi da dovede Yilmaza

Turčin na meti Čekićara

West Ham želi da dovede Yilmaza

Edmir Škorić

West Ham United spreman je da dovede Buruka Yilmaza iz Galatasarayja.

Prema pisanju engleskih medija, West Ham je zagrijan za turskog napadača i vlasnici kluba iz Londona spremni su da ponude Galati 10 miliona eura.

Vjeruje se da Slaven Bilić vidi Yilmaza kao sjajno pojačanje za napad pošto se povrijedio Enner Valencia, pa mu je neophodno pronaći zamjenu.

Turski Fanatik navodi da su Čekićari spremni da krenu u posao, ali da Galatasaray ne pristaje na razgovore dok se ne završi današnja utakmica protiv Sivasspora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Yilmaz bi za transfer u West Ham zaradio četiri miliona eura po sezoni. Tridesetogodišnji Yilmaz je u Galatu stigao 2012. godine iz Trabzonspora, a igrao je prije za Antalyaspor, Bešiktaš, Manisaspor i Fenerbahče.

U dresu turske reprezentacije postigao je 18 golova u 40 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti