West Ham želi dovesti Mirallasa

U njemu vide zamjenu za Downinga

West Ham želi dovesti Mirallasa

Londonski West Ham ovog ljeta želi angažovati Kevina Mirallasa, belgijskog reprezentativca koji nastupa za Everton.

Ovaj fudbaler bi trebao predstavljati alternativu za Stewarta Downinga, koji je nedavno potpisao za Middlesbrough. Bivši engleski reprezentativac je West Hamu donio sedam miliona funti obeštećenja, a taj novac se planira potrošiti u dovođenje Mirallasa.

West Ham je prvobitno poslao ponudu tešku šest miliona funti za Mirallasa, ali je ona odbijena. Iz Evertona traže dva miliona više, a sve su prilike da će West Ham pristati na to.

Kevin Mirallas je u Everton stigao 2012. godine iz Olympiakosa, a u dresu reprezentacije Belgije odigrao je 50 utakmica i postigao devet golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti