19

Komentari (19)

MaxBavarac
Bolje da nisu ni danas se vratili,jer imali su sta i proslavit...hahahahahaha
axel42
Još da znaju koga pobjediti, a ne kukati kako Bayern uzima 10 titula zaredom.
kali
A Bayern pokupovao najbolje u Leipzigu i drugim klubovima, pitaš se zašto su šampioni
user1603273752
Odakle kupuju Leipzig,Leverkusen,Dortmund? Ta vam je prica vise toliko glupa da covjeka bas pocinje nervirat...Evo Halanda hoce svi klubovi u Evropi,i sad ako ga Bayern kupi prije svih opet ce te pricat da slabi konkureciju iako ce taj Haland sigurno otic negdje,kao sto rekoh glupa vam je ta prica do bola...
axel42
Bolestan si ti tip, yebo te sve pobjeglice! Šta ti sad pobjeglice krive? Kod tebe u Londonu?? E moj retardosu!
axel42
Šta ima sad Bayern sa tim što Dortmund nemože kod kuće pred 80 000 gledalaca da pobjedi Leipzig? Sa tim ko fol superzvijezdama Haalandom i Bellinghamom? Bayern kriv??
King_Kenny
...inace,uzor su im navijaci Liverpoola,cesto se moze cuti i kako pjevaju Youll never walk alone na utakmicama.
Mostarac94
Odavno vecu glupost nisam procitao hahah
King_Kenny
@Mostarac94 ...to sto si ti neznalica je druga stvar,a udji na YouTube i tamo mozes naci mnogo snimaka kako navijaci Dortmunda izvode himnu Liverpoola...navijaci Celtica to rade takodje,jer Celtic i Liverpool su prijateljski klubovi.
Mostarac94
Kao prvo to je americka pjesma sto je prepjevao jedan bend iz liverpoola i pjevac im umro i onda su navijaci liverpoola krenuli pjevati to kad lose ide klubu tek kasnije kao himnu, preuzeli navijaci Celtica I Dortmunda kad su zajedno igrali… a komentar mi je vise bio za to idoli… isto ko da kazes da su Red Army idoli Manijacima jer pjevaju šalalalala
King_Kenny
@Mostarac94 ...opet se provaljujes,Gerry Marsden je to otpjevao jos 60-ih,grupa se zvala Gerry and Pacemakers,lik je bio navijac Liverpoola tako da su navijaci prihvatili tu pjesmu kao svoju himnu,lik je nekoliko puta uzivo izvodio tu pjesmu na Anfieldu,izmedju ostalog i na obiljezavanju stogodisnjice kluba,ima snimak na YouTube,a covjek je umro prosle godine,bila i minuta sutnje na utakmici Liverpoola.
Dragan_B
onda im nisu uzor nego ih kopiraju 1/1 ... a mislim da se ne radi o tome ..
Dragan_B
Milioneri NIJE nadimak Borusije ! Novinareeeee
Odjebeslije1101
Dragan_B
@Od****slije1101 znaš li ti ?
DamirS
@Dragan_B Džaba ti to pišeš. Da su naši novinari iole pismeni da sami provjere. A barem danas to nije teško. Ukucaš na googleu sve što te interesuje. A nadimak milioneri se koristi samo u BiH i Srbiji i nigdje drugo.
Dragan_B
@DamirS da upravo, tako sam i ja našao odakle im zapravo to 'Milioneri' .. to su im na nekim utakmicama(ili možda čak samo jednoj utakmici) skandirali njihovi navijači .. Borusija je tada imala skup tim (nakon osvajanja LP '98 doveli par skupih igrača sa velikim platama valjda), a nisu dobro igrali valjda pa su im skandirali nešto tipa "Svinje Milionerske igrajte bolje" i neki novinar sa Balkana je to pogrešno ukačio i isfurao među kolegama balkanskim da im je nadimak Milioneri .. a niko nigdje, osim na Balkanu ih tako ne zove .. a najmanje oni sami sebe .. a još manje da ćeš naći da negdje pa i na poluzvaničnoj stranici piše da je to nadimak Borusije Dortmund.
Dragan_B
tako da ovo 'Milioneri' je zapravo posprdno, odnosno uvreda za Bor.Dor.
Klicko
Četvorku im uvališe eto kako hehe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.