Wijnaldum: Danas smo konačno bili pravi

Nakon pobjede protiv BiH

Wijnaldum: Danas smo konačno bili pravi

Esmer Oštraković

Reprezentacija Nizozemske ostvarila je pobjedu na domaćem terenu protiv Bosne i Hercegovine sa 3:1.

Dva gola u pobjedi Nizozemske postigao je Wijnaldum, a nakon utakmice dao je izjavu za medije.

"Bili smo spremni za ovu pobjedu. Igrali smo mnogo puta sjajno, ali smo znali jako loše otvarati utakmice. Danas smo konačno od prve minute bili pravi. U drugom poluvremenu smo malo stali, ali nismo imali potrebe da previše napadamo", rekao je Wijnaldum.

Spomenuo je i napadački nogomet koji žele da igraju.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Želimo da napadamo, ali to nije moguće tokom cijelog susreta. Dešavalo nam se da gubimo lopte, ali smo ih brzo vraćali u svoj posjet. Postigli smo tri gola danas i to je dovoljno za pobjedu", završio je Wijnaldum.

Top Komentari

free_shooter
Ako je to vase pravo lice nema ni od vas hl**** igrali ste sa 3 timom bih skoro ... jel neznate il glumite ... ovo ste morali utrpati 5-6 komada da ste pravi kao nekad sto ste bili ..
5 0
user1583752673
To ce vam biti i jedina pobjeda
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti