Wilfried Zaha zdravstvenim radnicima u Londonu ustupa 50 svojih nekretnina

Potez vrijedan svake pohvale

Wilfried Zaha zdravstvenim radnicima u Londonu ustupa 50 svojih nekretnina

Edmir Škorić

Krilni napadač Crystal Palacea Wilfried Zaha odlučio je pomoći zdravstvenim radnicima u Londonu u jeku pandemije koronavirusa.

Sjajni ofanzivac engleskog premierligaša, koji se često povezuje s velikanima poput Arsenala ili Manchester Uniteda, pridružio se imućnim osobama na Otoku koje pomažu tamošnjim zdravstvenim radnicima.

Potvrdio je kako je svoje londonske nekretnine, njih oko 50-ak, ustupio medicinskom osoblju koje liječi osobe zaražene koronavirusom.

Zaha zarađen novac od nogometa već neko vrijeme ulaže u nekretnine u Londonu, pa je sada odlučio da ugosti zdravstvene radnike u Londonu ukoliko im treba smještaj nakon radnog vremena i ako im je teško vraćati se kući.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno su mu se odmah javili iz dvije bolnice i Zaha je, kako je i obećao, ustupio svoje apartmane uposlenicima tih zdravstvenih ustanova, a tamošnja javnost oduševljena je njegovim potezom i hvali ga na sva zvona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi