Willian: Ne želimo da Tottenham bude prvak

Veznjak Chelseaja tvrdi

Willian: Ne želimo da Tottenham bude prvak

Edmir Škorić

Brazilac Willian smatra da navijači Chelseaja ne bi voljeli da Tottenham bude prvak.

Chelsea u ponedjeljak dočekuje Tottenham, a Spursi će pokušati eventualnom pobjedom da ostanu u igri za titulu, s tim da će osluškivati šta se dešava na meču United - Leicester.

"Ne želimo da Spursi osvoje ligu. Naravno da ih želimo pobijediti. Navijačima Chelseaja se ne bi dopalo da Tottenham osvoji ligu", rekao je veznjak Plavaca, Brazilac Willian.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bit će naravno dosta teško. Moramo da pobijedimo, igramo za prestiž. Tottenham igra jako lijepo, imaju sjajan tim i odličnog trenera. No, uradit ćemo sve što možemo da pobijedimo", dodao je Willian.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije